Mennesket bag Kennel ManolisAngels

Velkommen

Mit navn er Rebecca, og jeg arbejder til daglig som socialrådgiver. Derudover har jeg i 2021 startet min egen webshop med de fineste kvalitetsprodukter til hunde og hvalpe. 

www.luksuspoter.dk

Forkærligheden for dyr har altid været stor, især for hunde. Min fritid går med mine børn og hunde. Har i december 2016 fået godkendt min kennelmærkeansøgning, og hedder nu:

"Kennel ManolisAngels"

(Manoli er en sammensætning af mine børns første 2 bogstaver i hver deres navn)

Min familie består udover mig af mand, 3 børn (2 hjemmeboende) og 3 hunde. Ligeledes har vi 2 hunde udstationeret hos den nærmeste familie. Vi bor i et nyere parcelhus, i en lille landsby nord for Viborg, med en skøn natur rundt omkring os, som vi ofte benytter os af.

Forelsket i Shih Tzu racen er alle i familien, og hundene indgår hos os, som en del af vores hverdag. Vores første Shih Tzu fik vi tilbage i 2008, og jeg har for nuværende 13 års erfaring med avl af Shih Tzu racen. 

Vores hunde bor ikke i bure, og vi er endnu ikke begyndt at interesserer os for udstilling. Vi har vores hunde som hygge/familiehunde, og hvalpene vil således også blive præget i den retning.

Hos os elsker vi hundehvalpe, og derfor hygger vi os med at have et kuld hvalpe engang imellem. Dog maksimalt 1 kuld hvalpe om året, da vi har fokus på, at der skal være tid til den enkelte hvalps tarv og socialisering.     

Jeg er medlem af DKK (Dansk Kennel Klub) og KSS (Klub for små selskabshunde) og jeg har taget DKK´s opdrætter uddannelse. Dette for at være rustet som avler, til at kunne give hvalpen og jer kommende hundeejere, de bedste forudsætninger og gode råd med på vejen. 

Så har jeg kennelmærke, hvilket betyder at mine hundehvalpe får navnet ManolisAngels på deres stamtavle og efterfølgende deres hundenavn.

Derudover betyder det også, at hvalpene bliver solgt med en Basis Plus stambog i stedet for en Basis stambog fra DKK. (mange er ikke bevidste om denne enorme forskel)

Hvalpene som avles i mit hjem, opfylder alle racens avlsanbefalinger, sundhedskrav og avlsrestriktioner, og jeg gør en stor ære i at overholde DKK´s til en hver tids gældende etiske retningslinier for avl.

Med venlig hilsen

Rebecca, Kennel ManolisAngels.

 

Opdrætteruddannelses-logoet og brugen af dette

Brug af logoet og betegnelsen "DKK-uddannet opdrætter" viser for omverdenen, at jeg som opdrætter har gennemgået en uddannelse inden for emnerne: 


* Hvordan skal min kennel være?
* Genetik, Sundhed og hvalpefødsler
* Hvad må, skal og bør jeg overfor hvalpekøbere m.fl.? 
* DKK´s mentalbeskrivelse og hundens mentale udvikling
* DKK og omverdenen

Det er et signal til omverdenen om, at jeg tager mit opdrætterhverv alvorligt og har gjort en indsats for at sætte mig ind i tingene. 

Det er nødvendigt, for mange hvalpekøbere har selvfølgelig store forventninger, når de køber en hvalp med en DKK stambog, og da ikke mindst hvis hvalpen kommer fra et opdræt - noget som både hvalpekøbere og andre f.eks. dyrlæger forbinder med professionalisme og seriøsitet.

For at en opdrætter kan anvende opdrætterlogoet på sine hvalpekuld, forudsættes det blandt andet at hvalpene fødes og vokser op i opdrætterens hjem, hvilket er tilfældet hos mig.

 

Læs mere om kennelmærket her:

https://www.dkk.dk/alle-emner/kennelmærke

 

Hvorfor køb en hund med stamtavle - se mere her:

https://www.dkk.dk/køb-af-hund/køb-hund/hvorfor-vælge-en-hund-med-stamtavle